Gépbérlés

Hidromek 140W gumikerekes kotrógép

A markológép, vagy kotrógép, más néven exkavátor, alapvetően föld és talaj ásására, kotrására, illetve rakodásra való földmunkagép, de ezen kívül számos más munka elvégzésére alkalmassá tehető.

Részletek
MST 642 Plus kotró-rakodógép

A leguniverzálisabb gép, amely nem ismer kompromisszumokat. Az MST 642 Plus lehengerlő erejével, teljesítményével és komfortjával a legjobb megoldás komplexebb munkákra.

Részletek
Új SUNWARD SWL 3220 univerzális rakodó

Szinte bárhol szükség lehet egy mozgékony, kis helyen is könnyen manőverezhető, több szerelékkel dolgozó mini rakodóra. Raklapos és ömlesztett anyagok mozgatására is kiválóan alkalmasak.

Részletek
Új SUNWARD SWE 25UF mini kotró

A mini kotrók, a szűk, nehezen megközelíthető területeken, kis teherbírású talajokon alkalmazhatóak. A gumiláncos mini kotró gépeink kiválóan alkalmasak kisebb ásási és egyéb munkákra.

Részletek
WACKER NEUSSON RD28 120 tandemheger

Az úthenger talajtömörítésre való földmunkagép. Jellemzően útépítéseken dolgoznak, de talajművelésnél is használják őket. Kiválóan alkalmas ágyazati réteg tömörítésére is.

Részletek
WACKER NEUSSON DPU 6555 lapvibrátor

Könnyű és gyors munkát biztosít a talajtömörítés területén. Irányváltós kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas ágyazati rétegek tömörítésére, aszfaltozásra és térkövezésre is.

Részletek